HAE ITSELLESI MENTORIA

Tuore reserviläinen! Etkö tiedä mitä tehdä varusmiespalveluksen jälkeen vai onko koulupaikka jo hallussa ja haluaisit itsellesi mentorointia, jotta pääset heti oikeille raiteille ja mahdollisimman nopeasti työelämään?

Hae itsellesi reservin mentoria!

Yhteiskuntamme on muutoksen kourissa ja tarvitsee kipeästi piristysruisketta. Erityisesti uransa alkutaipaleella olevat nuoret kaipaavat tukea. Reserviupseerikoulun yhteydessä on kehitetty varusmiesten ja nuorten reserviläisten tarpeisiin vastaavaa mentorointia, joka pohjautuu vapaaehtoistyöhön. Tavoitteena on nopeuttaa nuorten siirtymistä mielekkäälle uralle vähintään yhdellä vuodella.

Mukana olevat mentorit ovat vapaaehtoisia, omien alojensa asiantuntijoita, joilla on annettavaa niin kokemuksen kuin hiljaisen tiedon muodossa. Mentorimme ovat innostamassa nuorta opiskelu- ja uravalintojen pohdinnoissa. Mentorit sparraavat, tukevat, kuuntelevat ja avartavat omilla näkökulmillaan.

Mentoroinnin kannalta hedelmällisintä ovat mentorin ja nuoren tapaamiset kasvokkain. Tällaisissa luottamuksellisissa mentorointisuhteissa on tilaa ajatustenvaihdolle ja kokemusten jakamiselle. Myös etäyhteyksillä järjestetyt tapaamiset ovat mahdollisia.

Täytä siis tietosi ja koordinaattorimme ovat sinuun yhteydessä, jotta sinulle löydetään sopiva reservin mentori!

Reservin Mentorit säätiön (2854001-7) mentorointipalvelut ovat maksuttomia ja perustuvat vapaaehtoisuuteen.

     

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että edellä antamiani tietoja voidaan käyttää mentorointiin.